Despre noi

Înfiinţată in anul 2008 ca o soluţie in realizarea de instalaţii electrice modulare cu separări de circuite pentru consumatorii casnici, având ca principal capital entuziasmul, COD 3 S.R.L. a devenit in acest răstimp un furnizor de servicii de calitate si in acelaşi timp un distribuitor al unor mărci de renume iar gama de produse acoperind aproape toata plaja de opţiuni pentru joasa si medie tensiune in domeniul casnic si industrial. Hager, Tehalit, Polo, Hertz, Vimar, Gewiss sunt principalele nume cărora ne-am alăturat, preluând totodată de la partenerii noştri principii sănătoase de business.

Începând cu anul 2009 odată cu dezvoltarea activităţii si a cerinţei de pe piaţă am devenit furnizori de soluţii si echipamente de securitate.

Firma noastră promovează pe piaţa din România sisteme si echipamente moderne, utilizând tehnologiile de ultima generaţie , in conformitate cu normele europene si legislaţia in domeniu.

 COD 3 vă oferă siguranţă şi confort la cele mai accesibile preţuri, funcţionând pe principiul  ‘la cheie’. Sistemele si echipamentele noastre va protejează bunurile si chiar viata făcând-o mai uşoară.

Pentru toate aceste echipamente asiguram service pe durata garanţiei, dar si post-garanţie.

Instalam cu profesionalism echipamente de calitate si asiguram asistenta tehnica la orice ora.

De asemenea, putem asigura întreţinerea periodica a sistemelor dumneavoastră, chiar daca au fost instalate de altcineva.

Compania are capital integral privat romanesc.

Încă de la început, un număr mare de clienţi, persoane juridice si fizice, au apelat la noi – mulţi dintre ei pentru toata gama de lucrări pe care le executam. Acest lucru reprezintă pentru noi confirmarea faptului ca reuşim sa ne ridicam la nivelul exigentelor acestora.

Am parcurs un drum ascendent, in prezent compania noastră fiind foarte apreciata, in judeţ si in zonele limitrofe.

Credem ca aceasta se datorează faptului ca întotdeauna am fost transparenţi, serioşi, prompţi fata de beneficiarii noştri, respectându-ne întotdeauna termenele limita.

 Servicii in domeniul securităţii :

1. Consultanta

2. Proiectare

3. Instalare

4. Comercializare produse

5. Instruire utilizatori

 6. Service la solicitare sau periodic, pe baza de contract

 Siguranţa dumneavoastră si a celor dragi si a bunurilor din locuinţa NU este un lux!

 Este foarte important ca atunci când vine vorba de siguranţa familiei dumneavoastră,dar mai ales a copiilor, sa alegeţi montarea sistemelor de protecţie împotriva electrocutării accidentale sau a curenţilor de defect

 cod3logo2.jpg