Tipuri de Servicii

Produsele si serviciile oferite de COD 3 sunt destinate clientilor finali, obiectivul nostru fiind realizarea unor proiecte in care sa se imbine utilitatea cu functionalitatea si usurinta in utilizare cu estetica sistemului de securitate.

Printr-o mai buna cunoastere a ofertei de echipament se pot asigura inca din faza de proiectare, pentru aplicatiile de securitate, un raport “grad de protectie – pret” in concordanta cu nevoile si posibilitatile clientilor nostri iar pentru celelalte aplicatii solutii moderne adaptate cerintelor beneficiarilor. In colaborare cu distribuitorii nostri de echipamente instalam cele mai performante sisteme de securitate de pe piata.

COD 3 ofera solutia completa pentru implementarea sistemelor de securitate, respectiv consultanta, proiectare, furnizare si instalare. Din structura serviciilor oferite de firma noastra mai fac parte:

  • reamplasari ale sistemelor de securitate;
  • extinderea si completarea sistemelor de securitate instalate;
  • reparatii si inlocuiri ale echipamentelor defecte sau uzate moral;
  • service de intretinere pentru sistemele instalate de firma noastra dar si pentru sistemele de securitate instalate de alte firme.

Sistemele de securitate furnizate si instalate de firma noastra sunt realizate cu echipamente de calitate superioara, fabricate de firme reprezentative pe plan mondial, oferind astfel beneficiarilor nostri garantie privind originea echipamentelor, calitatea si fiabilitatea acestora.

Sisteme de supraveghere si inregistrare video (CCTV)

Sisteme de alarma impotriva efractiei

Sisteme de avertizare la incendiu

Videointerfonie si interfonie

Sisteme de control acces si pontaj

cod3logo2.jpg